Jude Bellingham’dan Arda Güler’e övgü dolu sözler

Fenerbahçe’de sergilediği performans ile bütün Avrupa’yı peşinden koşturan Arda Güler, yaz aylarında verdiği karar ile Real Madrid’in yolunu tutmuştu.

Genç oyuncu Carlo Ancelotti’nin a planında yer almasına karşın hazırlık kampında yaşadığı sakatlıklardan kurtulamayarak henüz eflatun beyazlılar ile resmi bir karşılaşmaya çıkamadı.

Sakatlığını atlatarak takımla çalışmalara başlayan Arda Güler’e en büyük destek Real Madrid’in yıldızı Jude Bellingham’dan geldi.

“ARDA GÜLER BİR FENOMEN”

Transfer döneminde 103 milyon Euroluk bedelle Real Madrid’e katılan İngiliz futbolcu, sergilediği performans ile taraftarın sevgilisi haline geldi. Borussia Dortmund forması ile 6 ve 8 numaralı pozisyonlarda forma giyen genç oyuncu, Carlo Ancelotti’nin elinde adeta bir gol makinesine dönüşürken, Bellingham’ın Arda Güler hakkında kullandığı övgü dolu sözler dünya basınında gündem oldu.

Güler hakkında “Bence Arda Güler bir fenomen. Onu idmanlarda görüyoruz ve performansından dolayı çok mutluyuz.” ifadeleri kullanan Bellingham, genç oyuncunun gelecek yıllarda Golden Boy ödülünün en büyük adayı olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir